Serious Games Camp

Videojocs, realitat virtual  i realitat augmentada

Programa de formació i creació de noves empreses orientades al desenvolupament de serious games amb tecnologies de realitat virtual i realitat augmentada per a les àrees d’educació, formació i salut.

Connectem

Unim emprenedors i projectes amb empreses i institucions per crear productes amb alt impacte social que promouen l’educació en valors, el benestar emocional, la inclusió social, la socialització i l’envelliment actiu, entre d’altres.

Validem

Ajudem als emprenedors a validar de forma ràpida la receptivitat per part d’una comunitat determinada d’una idea, producte o servei i a obtenir el primer capital a través de mètodes de finançament alternatius com el Crowdfunding.

Construïm

Potenciem la creació d’empreses amb visió global en un sector amb una projecció de creixement en els propers anys exponencial: serious games i tecnologies de realitat virtual i realitat augmentada.

Properes convocatòries

Tria la convocatòria que més et convingui i aplica

terrassa

I Serious Games Camp
Terrassa / Catalunya

Esdeveniment: 27 – 28 setembre 2018.
Data límit presentació de projectes:  15/09/2018.
Veure programa (molt aviat).

ermua

II Serious Games Camp
Ermua / Euskadi

Esdeveniment: Novembre 2018.
Data límit presentació de projectes: 15/10/2018.
Veure programa (molt aviat).

Blog i actualitat

ACTUALITAT I POSTS DE L´EQUIP DEL SERIOUS GAMES CAMP

Noves edicions del SGC

/
Els ajuntaments de Terrassa i Ermua han confiat en nosaltres per a l'organització de les dues properes edicions del Serious Games Camp. Aquestes dues noves edicions presenten algunes novetats respecte a la primera edició:

Projectes amb ànima

/
El Serious Games Camp és un programa innovador de formació i creació de noves empreses orientades a la creació de serious games amb tecnologies de realitat virtual i realitat augmentada per a les àrees d'educació, formació i salut.

I SGC Ermua 2017

/
El passat 25 de gener es va celebrar el I Serious Games Camp a Ermua. Una versió beta del programa que començarem a impulsar al 2018. L'objectiu principal d'aquest primer esdeveniment era la de donar a conèixer entre els diferents stakeholders